Ilgai slėpęs, kad nieko nemato dešine akimi, amerikietis, atlikdamas privalomąjį medicininį patikrinimą, išgirdo gniuždančią diagnozę – jam buvo nustatytas Marfano sindromas. Tai genetinis sutrikimas, kuris gali pasireikšti pavienių organų pažeidimu arba greitai progresuojančia daugybinių organų disfunkcija.

Dėl šios ligos medikai griežtai uždraudė I. Austinui žaisti krepšinį, tačiau 2014 metais jis vis tiek išgirdo savo pavardę NBA naujokų biržoje – lygos kvietimu ant scenos aukštaūgis užlipo kaip svečias.

Visgi prabėgus 2,5 metų dabar jau 23-ejų krepšininkas džiugiai pranešė pasauliui, kad vėl gavo leidimą žaisti krepšinį. Pamažu sportuoti pradedantis I. Austinas ketina galiausiai pradėti profesionalo karjerą. Nors jo svajone vis dar išlieka NBA, centras pirmuosius sugrįžimo žingsnius ant parketo žengti ketina Europoje.

Welcome back, Isaiah! pic.twitter.com/yIKEDpnTDT
— Bleacher Report (@BleacherReport) November 30, 2016

I promise you I'm just in love with it baby! 🏀 | @juliusvelite

A video posted by Zeke (@isaiahaustin) on Nov 28, 2016 at 3:14pm PST

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)