Susidūrimas tarp krepšininkų įvyko dar pirmajame rungtynių kėlinyje. Kovodamas dėl kamuolio po netaiklaus savo paties metimo J. Valančiūnas alkūne netyčia kaukštelėjo tiesiai į L. Thomaso veidą.

Amerikietis susiėmęs už galvos paliko aikštelę, o atlikus pirminius testus paaiškėjo, kad krepšininkui skilo akiduobės kaulas. Taip pat įtariamas smegenų sukrėtimas, skelbia ESPN.

Dar išsamesni tyrimai L. Thomasui bus atlikti pirmadienį, tačiau 28-erių krepšininkas greičiausiai praleis artimiausias „Knicks“ rungtynes.

Pažymėtina, kad smegnų sukrėtimą L. Thomasas buvo patyręs ir praėjusiame sezone, todėl NBA lyga dėl žaidėjo sveikatos jam gali uždrausti žaisti net ne vienose, o visoje eilėje artimiausių „Knicks“ rungtynių.

Ši žinia dar labiau apsunkina ir taip sudėtingą „Knicks“ situaciją. Niujorko klubas, kuriame žaidžia M. Kuzminskas, pralaimėjo 10 iš 12 pastarųjų NBA rungtynių ir artimiausiomis dienomis žais dar tris susitikimus.

Pastebėtina, kad apsidaužymai alkūnėmis tarp J. Valančiūno ir „Knicks“ žaidėjų įvyksta jau ne pirmą kartą. Praėjusiame sezone „Raptors“ vidurio puolėjas smūgiu buvo nuskriaudęs Niujorko aukštaūgį Kyle'ą O'Quinną.

Tačiau tai – jau istorija, o pastarajame susitikime su „Knicks“ Toronte J. Valančiūnas žaidė itin patikimai. Per 28 min. aukštaūgis pelnė 12 taškų (6/11 dvitaškiai), atkovojo net 16 kamuolių, atliko rezultatyvų perdavimą ir padarė dvi klaidas bei tris kartus prasižengė.

„Knicks“ gretose M. Kuzminskas žaidė 23 min. ir pelnė 9 taškus (2/3 dvitaškiai, 1/5 tritaškis, 2/2 baudų metimai), atkovojo 2 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, padarė dvi klaidas ir 3 kartus prasižengė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)