Atkakli kova tęsėsi tik vieną kėlinį. Antrajame šeimininkai, vertęsi be savo pagrindinio centro Andre Drummondo, atitrūko 18 taškų skirtumu (55:37) ir nebeleido suabejoti savo pranašumu.

Tradiciškai į starto penketą patekęs 20-metis lygos naujokas Domantas Sabonis per pusę pirmo kėlinio užsidirbo dvi pražangas, o vos pasirodęs aikštėje antrame ketvirtyje prasižengė ir trečią kartą.

Iš viso lietuvis per 23 minutes pelnė 3 taškus (0/2 dvitaškiai, 1/3 tritaškis), atkovojo 1 kamuolį, 2 kartus suklydo ir 5 sykius kirto varžovams per rankas.

Įdomu, kad tai – jau trečiasis mačas iš eilės, kuriame sunkiojo krašto puolėjo pozicijoje žaidžiantis D. Sabonis neįmeta nė vieno dvitaškio.

„Thunder“ išsikapstyti iš nesėkmių liūno nepadėjo ir 33 Russello Westbrooko taškai (11/19 dvitaškiai, 0/2 tritaškiai, 11/12 baudos), 15 jo atkovotų kamuolių ir 8 rezultatyvūs perdavimai. Tiesa, gynėjas suklydo net 7 kartus.

Po šio pralaimėjimo Oklahomos komanda Vakaruose kartu su Los Andželo „Lakers“ dalinasi 7-8 vietą.

Trečiadienį „Thunder“ namuose priims Hjustono „Rockets“ ekipą.

„Pistons“: Tobias Harris 22, Aronas Baynesas 20 (8/13 dvitaškiai, 4/4 baudos, 8 atk. kam.), Kentaviousas Caldwellas-Pope'as 17, Ishas Smithas 11, Beno Udrihas 10 taškų.

„Thunder“: Russellas Westbrookas 33 (15 atk. kam., 8 rez. perd.), Jerami Grantas 11, Enesas Kanteris 10, Victoras Oladipo 9 taškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)