Anot JAV žurnalisto Shamso Charania, Donato Motiejūno agentai sekmadienį pradėjo derybas su Naujojo Orleano „Pelicans“ klubo atstovais.

Žurnalistas tvirtina, kad derybos sėkmingos ir netrukus D. Motiejūnas turėtų tapti šios komandos nariu.

Teigiama, jog Naujajame Orleane 26-erių 213 cm ūgio krepšininkas turėtų uždirbti apie 800 tūkstančių JAV dolerių.

Kad lietuvis galėtų prisijungti prie naujosios savo komandos, „Pelicans“ jau atsisakė atakuojančio gynėjo Reggie Williamso paslaugų.

Naujojo Orleano „Pelicans“ ekipoje tvirto lyderio vietą užima viena NBA žvaigždžių Anthony Davisas, kuris per aikštėje praleidžiamas 37 minutes vidutiniškai pelno po 29,2 taško ir atkovoja po 11,6 kamuolio.

Anthony Davisas

NBA čempionate Naujojo Orleano „Pelicans“ Vakarų konferencijoje užima 11-tą vietą (14 pergalių/ 21 nesėkmė).

Prieš Naujuosius metus skelbėme, kad Donatą Motiejūną į peržiūrą buvo pasikvietęs Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) Los Andželo „Lakers“ klubas. Kaip skelbė ESPN žurnalistai Ramona Shelburne ir Marcas Steinas, 26-erių metų lietuvis į „Lakers“ klubo treniruočių stovyklą buvo pakviestas dar prieš Kalėdas.

D. Motiejūnas laisvu agentu tapo po to, kai naują kontraktą jam pasiūlęs Hjūstono „Rockets“ klubas vėliau teisių į Lietuvos rinktinės puolėją atsisakė.

Dabar D. Motiejūnas gali derėtis su visomis NBA komandomis, išskyrus Bruklino „Nets“, kurios pasiūlymas buvo viršytas „Rockets“ klubo.

Hjūstone D. Motiejūnas žaidė nuo 2012 metų, o 2015 metų pavasarį jį sustabdė nugaros trauma.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)