Kaip informavo 24sek.lt, „Žalgirio“ klubas su ispanais jau susitarė dėl 30-mečio M. Pociaus transfero. Kauno klube praėjusį sezoną ne itin sėkmingai rungtyniavęs gynėjas grįžta žaisti į Ispaniją, kurioje jau yra rungtyniavęs 2011-2013 m. sezone, kuomet gynė Madrido „Real“ klubo garbę.

Pranešama, kad Martyno vietą Kauno klube užims Lietuvos rinktinės vyriausiajam treneriui Jonui Kazlauskui neįtikęs snaiperis Artūras Milaknis, kurio paslaugų prieš keletą savaičių atsisakė ir Kazanės „Uniks“ klubas.

Kol kas parašai ant sutarties tarp Kauno ir Mursijos klubų dėl M. Pociaus transfero dar nėra sudėti, tačiau žodinis susitarimas jau pasiektas.

Primename, kad M. Pocius turėjo dar vieną sezoną galiojusią sutartį su „Žalgiriu“. Tuo metu A. Milaknio sutartyje su „Uniks“ buvo numatytas punktas, kad po sezono klubas gali nutraukti kontraktą, jei žaidėjas nepateisins į jį dėtų lūkesčių. Būtent taip ir pasielgė su snaiperiu iš Lietuvos atsisveikinę rusai.

Praėjusį sezona Mursijos klubas reguliariajame Ispanijos čempionate užėmė 7-ąją vietą, o pirmajame atkrintamųjų varžybų etape neprilygo vėliau čempionais tapusiems „Real“ krepšininkams.

Ateinantį sezoną naujoji M. Pociaus komanda žais Europos taurėje. C grupėje ji kausis su Malagos „Unicaja“, Miuncheno „Bayern“, Skopjės „Aerodrom“, Sankt Peterburgo „Zenit“ ir Podgoricos „Budučnost“.

196 cm ūgio Pocius praėjusį sezoną Eurolygoje vidutiniškai per 14 minučių pelnydavo po 3,4 taško, atkovodavo po 1,8 kamuolio, o LKL čempionate rinko po 7,1 taško ir 2,5 atkovoto kamuolio.

Jau anksčiau Kauno klubas pasirašė sutartis su trimis naujais legionieriais. Kitą sezoną žalius marškinėlius vilkės įžaidėjas iš Prancūzijos Leo Westermannas, kanadietis gynėjas Kevinas Pangosas ir vidurio puolėjas iš Brazilijos Augusto Lima.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)