Komandos “centras” iš Lietuvos Žydrūnas Ilgauskas teigia, kad svarsto galimybę užsivilkti Lietuvos rinktinės marškinėlius. Anksčiau tai padaryti jam trukdė traumos.

Lietuva buvo rimta žaidėja tarptautinėje krepšinio arenoje, tačiau buvo manoma, kad šiuo metu joje vyksta kartų kaita. Nežiūrint to, praeitą mėnesį vykusiame Europos čempionate ji užėmė trečią vietą ir iškovojo teisę dalyvauti Pekino olimpiadoje.

Po to, kai atsinaujinančios kojų traumos grasino karjerai NBA, Ž. Ilgauskas buvo apribojęs savo žaidimą vasarą. Jis taip pat abejojo dėl gydymo, kurį būtų gavęs po treniruočių ir varžybų, kvalifikacija.

Ž. Ilgauskas ir „Cavaliers“ treneris Maxas Bentonas sukūrė gerai veikiančią sistemą, padedančia išvengti traumų.

Žaidėjas iš Lietuvos sveikas jau šešerius metus ir žino, jog tai paskutinis jo šansas atstovauti Lietuvai. Geriausias jo draugas, Lietuvos rinktinės įžaidėjas Šarūnas Jasikevičius, taip pat paragino jį užsivilkti nacionalinės rinktinės marškinėlius.

„Visi Lietuvoje manęs to klausia, - sakė žaidėjas. “Nežinau. Mąstau apie tai. Paklauskite manęs to paties pavasarį“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją