„Barcelona“ savo sąskaitoje turi tris pergales, o žalgiriečiai – tik vieną. Katalonijos komanda yra geriausiai besiginanti turnyre – į savo krepšį praleidžia vos po 71 tašką. Tiesa, pagal pelnytus taškus „Barca“ yra tik priešpaskutinė – vid. 72,6 taško. Tokį menką rezultatyvumą lemia tai, kad Georgio Bartzoko auklėtiniai remiasi poziciniu puolimu, ilgai laiko kamuolį.

Ispanijos vicečempionai Eurolygoje perima daugiausia kamuolių (vid. 9,2), tačiau netaikliai meta baudas (73,3 proc.). Kauniečiai pranoksta varžovus šioje statistikos kategorijoje, taip pat žaidžia rezultatyviau, atkovoja daugiau kamuolių, dažniau blokuoja metimus.

Varžovų gretose rezultatyviausiai rungtyniauja buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ įžaidėjas Tyrese‘as Rice‘as. Jis renka 14,4 taško, atlieka 5,8 rezultatyvaus perdavimo, bet pataiko tik 27 proc. tritaškių (9/33). Vidurio puolėjas Ante Tomičius pelno 9,4 taško, atkovoja 5 kamuolius.

Katalonijos ekipą smarkiai išretino traumos. Susižeidę yra net penki pagrindinės sudėties krepšininkai – Justinas Doellmanas, Juanas Carlosas Navarro, Victoras Claveras, Pau Ribasas ir Shane‘as Lawalis. „Barcelona“ neseniai sudarė kontraktą su universaliu puolėju iš JAV Jonathanu Holmesu.

Ispanijos pirmenybėse „Barca“ šventė penkias pergales iš šešių. Praėjusį sekmadienį Katalonijos klubas namie 85:75 nukovė pagrindinį priešininką Madrido „Real“.

Tiesioginių transliacijų per viaplay.lt tvarkaraštis:

Lapkričio 10 diena

18.45 val. Stambulo „Darussafaka“ – Bambergo „Brose“ (ir per „Viasat Sport Baltic“)
21.40 val. Milano „Emporio Armani“ – Stambulo „Anadolu Efes“
21.45 val. „Barcelona“ – Kauno „Žalgiris“ (ir per „Viasat Sport Baltic“)

Lapkričio 11 diena

19.15 val. Maskvos CSKA – Madrido „Real“ (ir per „Viasat Sport Baltic“)
21.45 val. Vitorijos „Baskonia“ – Stambulo „Fenerbahce“ (ir per „Viasat Sport Baltic“)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)