Rungtynių dieną abi varžovės surengs po paskutinę treniruotę. Pirmieji pratybas pradėjo žalgiriečiai, kurioms pasibaigus su „Žalgiris TV“ žiūrovais bendravo žalgirietis Vytenis Lipkevičius.

Iškart po „Partizan“ treniruotės „Žalgiris TV“ studijoje apsilankė komandos lyderiai Bogdanas Bogdanovičius ir Joffrey Lauvergne. Beje, šis prancūzas visai neseniai tapo pirmuoju istorijoje „Partizan“ kapitonu iš užsienio.

Tiesioginiai pokalbiai į „Žalgiris TV“ eterį sugrįš ir prieš pat rungtynių pradžią. Į „Žalgirio“ areną neatvykę ir namuose likę žiūrovai 19.20 val. galės pamatyti gyvą interviu su Kauno „Žalgiris-2“ komandos gynėju Vyteniu Jasikevičiumi.

V. Jasikevičius „Žalgiris TV“ studijoje lankysis ir per didžiąją pertrauką bei pasidalins savo mintimis apie pirmąją rungtynių pusę.

Stebėkite tiesiogines transliacijas penktadienį nuo 11.45 val.:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)