Šį sezoną LKL ketvirtfinalio serija vyks iki trijų pergalių. Pirmosiose rungtynėse „Žalgiris“ turės verstis be Artūro Gudaičio ir išvakarėse nugaros traumą patyrusio Jameso Andersono, kurio sugrįžimas į aikštę užtruks iki 2 savaičių.

„Lietkabelio“ komanda su 11 pergalių ir 29 pralaimėjimai LKL turnyro lentelėje užėmė aštuntąją vietą, o kauniečiai (36/4) buvo pirmi.

Visose keturiose LKL reguliariojo sezono dvikovose pajėgesni buvo žalgiriečiai. Spalio 2 d. ir sausio 4 d. Panevėžyje gana lengvas pergales 88:70 ir 82:63 šventė Kauno komanda. Užtat lapkričio 10 d. „Žalgirio“ arenoje Lietuvos čempionams prireikė pratęsimo – 91:83. Daug sklandžiau žalgiriečiams klostėsi rungtynės kovo 23 d. namuose, kai „Lietkabelis“ buvo sutriuškintas 102:72.

„Žalgirio“ ir „Lietkabelio“ poros nugalėtojas LKL pusfinalyje susitiks arba su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“, arba su Utenos „Juventus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)