A. Brazio teigimu, „Žalgirio“ vadovai seka naujienas trenerių rinkoje, tačiau nė su vienu galimu kandidatu kalbėta nebuvo.

„Mes puikiai žinome trenerių rinką, tačiau jokių derybų su treneriais bent jau kol kas nebus. Komandos vairas patikėtas D. Maskoliūnui. Reikia ieškoti ne naujo trenerio, o pastiprinimo. Mes duosime D. Maskoliūnui laiko ir žiūrėsime kaip jis dirba. Reikia jam padėti, o ne trukdyti. Reikia leisti žmogui dirbti. Jeigu viskas bus normaliai, jis ir toliau vadovaus komandai“, - DELFI sakė A. Brazys.

„Žalgirio“ sporto direktorius teigimu, ieškant naujų žaidėjų lemiamą žodį tars D. Maskoliūnas.

„Mūsų kandidatų sąraše – daug pavardžių. Derinamės su D. Maskoliūnu, kokie žaidėjai jam labiausiai reikalingi. Jam patikėjome treniruoti komandą ir atsižvelgiame į jo nuomonę. Šiuo metu laisvų žaidėjų rinkoje nėra pajėgių lietuvių, tad komandą greičiausiai pastiprins du legionieriai. Nepirksime bet ko – mums reikia Eurolygos lygio krepšininkų. Tikimės, kad dar šiais metais „Žalgiris“ sulauks pastiprinimo“, - sakė Kauno klubo sporto direktorius.

A. Brazio teigimu, komandą turėtų papildyti aukštaūgis bei įžaidėjas.

„Nesame patenkinti Mirzos Begičiaus žaidimu. Be to, traumą patyrė Povilas Čiukinas tai po krepšiu atsivėrė „skylė“. Mantui Kalniečiui sunku vienam „tempti“ Eurolygoje, todėl ieškome dar vieno „pirmo numerio“, - teigė A. Brazys.

DELFI primena, kad buvęs „Žalgirio“ strategas Gintaras Krapikas atsistatydino penktadienį, po triuškinančios nesėkmės (55:89) rungtynėse su „Barcelona“ ekipa.

G. Krapiko vietą užėmė jo asistentas D. Maskoliūnas, kuris sausio 6-tąją švęs 39-tąjį gimtadienį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją