Skirtingą pasiskirstymą lėmė „Lietuvos ryto“ pergalių ir pralaimėjimų balansas (8-6). Vilniečiai pagal šį rodiklį nusileido kitų pogrupių trečiosioms komandoms – „Žalgiriui“ (9-5) ir Maskvos CSKA (10-4), todėl jiems atiteko trečiasis pagal pajėgumą krepšelis. Tad yra galimybė, kad kitame etape abi Lietuvos komandos pateks į vieną grupę.

Antrajame krepšelyje be „Žalgirio“ ir CSKA taip pat bus Bolonijos „Climamio“ ir Stambulo „Efes Pilsen“. Su šiomis komandomis kauniečiai vienoje „TOP-16“ grupėje tikrai neatsidurs.

Tuo tarpu „Lietuvos ryto“ varžovais kitame etape tikrai nebus visos ketvirtąsias vietas grupėse užėmusios komandos: Trevizo „Benetton“, Barselonos „Winterthur“ ir Madrido „Real“.

Į pirmą pajėgumų krepšelį paskutinę akimirką įšoko čempionų titulą ginanti Tel Avivo „Maccabi“. Žydų šuolį lėmė Stambulo „Efes Pilsen“ pralaimėjimas Zagrebe.

Per „TOP-16“ burtus bus siekiama išvengti, kad daugiau kaip dvi komandos iš reguliariojo sezono grupių nepatektų į vieną grupę antrajame etape ir vienoje grupėje nežaistų daugiau kaip dvi ekipos iš vienos šalies.

Visi pajėgumų krepšeliai:

KrepšelisKomandos
Pirmas„Unicaja“, „Panathinaikos“, „Tau Ceramica“, „Maccabi“
Antras„Climamio“, „Efes Pilsen“, CSKA, „Žalgiris“
Trečias„Lietuvos rytas“, „Benetton“, „Winterthur“, „Real“
KetvirtasGHP, „Olympiakos“, „Ulker“, „Cibona“

Į antrą Eurolygos etapą pateko visos 4 ispanų komandos, po dvi ekipas iš Lietuvos, Italijos, Graikijos ir Turkijos, bei po vieną klubą iš Rusijos, Izraelio, Vokietijos ir Kroatijos.