Žalgiriečiai jau žino ir beveik visus savo kito etapo varžovus. Naujai suformuotoje F grupėje jie žais kartu su Madrido „Real“, Maskvos CSKA, Tel Avivo „Maccabi“,Stambulo „Galatasaray“, Belgrado „Partizan“, Miuncheno „Bayern“ ir trečią vietą D grupėje užimsiančia ekipa – Atėnų „Panathinaikos“, Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ arba Vitorijos „Laboral Kutxa“.

Kol kas treti žengia „Laboral Kutxa“ vyrai, tačiau jei jie penktadienį namuose pralaimės „Lokomotiv-Kuban“ komandai, į trečią poziciją pakils Jono Mačiulio atstovaujamas „Panathinaikos“ klubas. Tuo metu, jei pergalę vis dėlto švęs Vitorijos atstovai, jie greičiausiai į trečią vietą nustums Krasnodaro ekipą su dviem lietuviais – Mantu Kalniečiu ir Simu Jasaičiu.

E grupėje kovos Stambulo „Fenerbahce Ulker“, Barselonos „Barcelona“, Pirėjo „Olympiacos“, Milano „Emporio Armani“, Malagos „Unicaja“, Stambulo „Anadolu Efes“ ir antrą bei ketvirtą vietas D grupėje užimsiančios komandos – „Lokomotiv-Kuban“, „Panathinaikos“ arba „Laboral Kutxa“.

Eurolygos TOP-16 etapo batalijos prasidės jau sausio 2 d.

Į atkrintamas varžybas pateks po keturis geriausius E ir F grupių klubus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (147)