Petrašiūnuose įsikūrusiai bazei pirkėjo ieško banko „Snoras“ bankroto administratorius.

2006 metais vietoje buvusios „Kaustos“ salės įrengtas kompleksas su erdviomis rūbinėmis, didžiule treniruoklių sale, atskirais kabinetais trenerių štabui ir nedideliu viešbučiu priklausė „Žalgiriui“ ir buvo tikroji komandos būstinė.

Atsidarius „Žalgirio“ arenai, pagrindinės ekipos treniruotės persikėlė į Nemuno salą, bet Petrašiūnuose toliau šeimininkavo klubo dubleriai.

Tik pastaraisiais metais salę jiems jau tekdavo nuomotis. 2010 metais įsiplieskus teisminiams ginčams tarp „Žalgirio“ ir klubui paskolą suteikusio „Snoro“, Naglio gatvėje įsikūrusi bazė perėjo banko žinion.

2011-aisiais paskelbus „Snoro“ bankrotą, sporto komplekso ateitis tapo miglota.

Pasak „Snoro“ bankroto administratoriaus Gintaro Adomonio, pirkėjo krepšinio salei ieškoma jau ne vienerius metus.

„Buvo gal ketverios varžytinės, paskelbėme ir laisvąjį pardavimą. Besidominčių objektu esama, bet kol pinigai neįkrito į sąskaitą, tol ir pirkėjo nėra. Kai tik toks atsiras, jam bazė bus parduota tą pačią sekundę“, – Krepšinis.lt teigė G. Adomonis.

Jei buvusią klubo bazę perims kitokią veiklą ketinantis vystyti pirkėjas, Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) žaidžiantiems „Žalgirio“ dubleriams teks išsikraustyti.

Bet klubo direktorius Paulius Motiejūnas Krepšinis.lt aiškino tokiam scenarijui jau seniai pasiruošęs.

„Priimtume dublerius pas save į „Žalgirio“ areną, tik rungtynes galbūt reikėtų žaisti A. Sabonio krepšinio centre“, – dėl salių stygiaus nenuogąstavo „Žalgirio“ vadovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)