Po rungtynių „Maccabi“ strategas džiaugėsi, kad pavyko gerai sužaisti gynyboje. Tai buvo pagrindinis pergalės veiksnys.

„Žinojome, kad mūsų Kaune laukia sunkios rungtynės, nes čia šeimininkai palaikomi labai audringai. Todėl esu patenkintas, kad savo vyrų žaidimu ir gynyba. Ypač antroje rungtynių dalyje. Rungtynių pabaigoje pradėjome žaisti greičiau ir tai labai greitai davė rezultatą. Tačiau pagrindinis veiksnys šiandien buvo gynyba. Žinojome, kad negalime leisti „Žalgiriui“ įmesti daugiau nei 68 taškus. Tai pavyko padaryti“, – spaudos konferencijoje kalbėjo „Maccabi“ strategas Guy'us Goodesas.

„Varžovai laimėjo ketvirtame kėlinyje. Geriausiai atrodėme tada, kai nedarėme klaidų. Toks buvo rungtynių planas. Tačiau po antro kėlinio turėjome jau 9 klaidas – tai leido varžovams pelnyti lengvus taškus. Be to, šiandien labai nustebino Sylvenas Landesbergas – jį galima laikyti šių rungtynių didvyriu (20 taškų – DELFI). Alexas Tyusas savo blokais mus išgąsdino jau rungtynių pradžioje, todėl po krepšiu nebuvome aktyvūs“, – teigė „Žalgirio“ strategas Gintaras Krapikas.

„Nuo pat rungtynių pradžios žaidėme kaip išsigandę, nors lyg ir buvome tinkamai nusiteikę. Prastai puolėme. Sunku pasakyti, kas tai lėmė. Nuovargis? Ne, apie nuovargį žaidžiant TOP-16 etape negalime kalbėti. Jų gynyba buvo paini, gal tai lėmė, kad pelnėme mažai taškų. Žinote, žaidžiant su Eurolygos čempionais ir atakuojant 35 proc. taiklumu iš dvitaškio zonos – neįmanoma laimėti“, – po rungtynių sakė „Žalgirio“ aukštaūgis Artūras Gudaitis.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)