„Hoptrans-Sirenų“ gretose 175 cm krepšininkė nebus naujokė. Kauno rajono ekipos garbę S.Okockytė gynė 2013–2014 metų sezone bei buvo viena rezultatyviausių žaidėjų, per susitikimą vidutiniškai pelnanti po beveik 15 taškų.

„Džiaugiamės, kad komandą sustiprino Santa, ji mums bus didelė pagalba. Tai labai stipri ir gera žaidėja, todėl net neabejojame, kad ji komandai suteiks daug svarbos ir padės kovoti dėl pergalių“, – komandos pastiprinimu džiaugėsi „Hoptrans-Sirenų“ direktorė Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė.

23-ejų metų krepšininkė praėjusį sezoną vilkėjo Marijampolės „Sūduvos“ marškinėlius, o šio sezono pradžioje persikėlė į Ispaniją, kur atstovavo „Cadi La SeuD‘urgell“ ekipai, tačiau komandoje neįsitvirtino.

Praėjusiame sezone iš laikinosios sostinės kilusi krepšininkė pasipuošė Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) sidabro medaliu.

2015 metų vasarą S.Okockytė atstovavo Lietuvos moterų krepšinio rinktinei Europos čempionate, kur vidutiniškai per susitikimą rinkdavo 7,6 taško, sugriebdavo 2,2 kamuolio ir atlikdavo 3,1 rezultatyvaus perdavimo.

S.Okockytė „Hoptrans-Sirenoms“ padės ne tik LMKL bet ir Baltijos moterų krepšinio lygoje (BWBL).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)