„Vytautas“ šiose rungtynėse neturėjo jokių sunkumų ir savo pranašumą didino lyg ant mielių.

Sužaidus 20 min. šeimininkai pirmavo jau beveik dvigubai (59:30), o vėliau jų persvara ir toliau tik didėjo. Atsipalaidavo Lietuvos atstovai tik pačioje rungtynių pabaigoje, kuomet estams leido laimėti paskutinį ketvirtį.

Rezultatyviausiai tarp nugalėtojų žaidė Vytenis Lipkevičius, pelnęs 24 taškus ir atkovojęs 8 kamuolius. 16 taškų prie pergalės pridėjo Mindaugas Kupšas, 12 – Regimantas Miniotas, po 11 – Martynas Linkevičius ir Vytenis Čižauskas.

Apskritai šiose rungtynėse pelnė visi ant parketo pasirodę šeimininkų krepšininkai. Pasižymėjo netgi įprastai suolą šildantis Tomas Michnevičius, pataikęs 1 iš 5 mestų tritaškių ir surinkęs 3 taškus.

Varžovams 11 taškų surinko Janisas Vatheris.

Pagal naudingumo koeficientą šeimininkai svečius pranoko 142-47.

Ši pergalė Lietuvos ekipai praktiškai garantavo vietą kitame varžybų etape. Primename, kad pirmajame trijų komandų grupės varžybų ture V. Šeškaus kariauna namuose nugalėjo „Mures“ (1/1) komandą iš Rumunijos – 99:61. Savo ruožtu rumunai jau yra nugalėję estus – 70:58.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją