Šakių miesto garbę toliau gins puolėjas Simonas Raupys bei gynėjas Taurantas Tamošiūnas, o „Vyčio“ naujoku tapo Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) krepšinio ragavęs Martynas Pacevičius.

21-erių metų 196 cm ūgio S.Raupiui artėjantis sezonas bus antrasis Šakiuose. Prieš tai jis taip pat rungtyniavo Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) – vilkėjo Kauno „Jazz-Diremtos“ aprangą. Praėjusį sezoną S.Raupys per 19 minučių rinko po 6,4 taško, atkovodavo po 3,5 kamuolio ir atlikdavo po 0,9 rezultatyvaus perdavimo.

23-ejų metų 190 cm ūgio T. Tamošiūnas šio miesto garbę gins taip pat antrus metus iš eilės. Savo karjerą gynėjas pradėjo Kauno „Žalgirio-Sabonio mokyklos“ komandoje, o vėliau atstovavo Kauno „LSU-Atletui“ bei rungtyniavo pajėgiausioje Lietuvos lygoje.

Praėjusį sezoną T. Tamošiūno statistika per 24 minutes siekė 7,8 taško, 2,5 atkovoto kamuolio ir 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

Tuo metu Arvydo Sabonio krepšinio mokyklos auklėtinis M. Pacevičius yra pirmasis ekipos narys, užpildęs anketą ir patekęs į komandą per atranką. 18-metis 205 cm ūgio žaidėjas jau yra išbandęs save už Atlanto – dvejus metus mokėsi prestižinėje Naujojo Džersio šv. Benedikto vidurinėje mokykloje.

Šie trys žaidėjai jau šį antradienį išbandys jėgas dar vieneriose draugiškose rungtynėse. „Vytis“ Kaune, Aleksandro Stulginskio universitete, 17 val. susitiks su Jonavos „Petrochema“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)