Pačioje rungtynių pabaigoje šeimininkai pirmavo 81:77, bet prie baudų metimų linijos stojo Alenas Omičius. 23-ejų metų slovėnas įmetė pirmąjį metimą, o antrąjį specialiai prametė – „Gran Canaria“ atkovojo kamuolį ir Bradas Newley aidint sirenai pataikė iš toli.

Pratęsime sėkmė lydėjo „MHP Riesen“ krepšininkus, o svečiams iš Ispanijos antro stebuklo suskurti nepavyko.

Pralaimėjusių komandos starto penkete rungtynes pradėjęs Ovidijus Galdikas ant parketo praleido 11 minučių. Per šį laiką 218 cm ūgio kaunietis pelnė 2 taškus (1/3 dvit.), atkovojo 3 ir prarado 1 kamuolį, gavo bloką, 3 kartus prasižengė ir surinko -2 naudingumo balus.

Šio turnyro vicečempionų nuo nesėkmės neišgelbėjo net ir fantastiškas kanadiečio Kevino Pangoso žaidimas. Buvęs Domanto Sabonio komandos draugas Gonzagos „Bulldogs“ komandoje pelnė net 31 tašką, pridėjo 6 rezultatyvius perdavimus ir iš viso surinko net 38 naudingumo balus.

Buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ narys B. Newley pasižymėjo 14 taškų.

Šeimininkų gretose rezultatyviausiai rungtyniavo Tekele Cottonas ir buvęs Klaipėdos „Neptūno“ legionierius Mustafa Shakuras (5 rez. perd.), surinkę atitinkamai 20 ir 19 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją