Starto penkete mačą pradėjęs
R. Javtokas
per 24 aikštelėje praleistas minutes
įmetė 5 taškus
(2/5 dvitaškių, 1/2 baudų),
atkovojo 6 kamuolius
, atliko rezultatyvų perdavimą, blokavo vieną metimą, išprovokavo 6 varžovų pražangas ir 3 kartus pažeidė taisykles.

"Dinamo" gretose nesulaikomas buvo 30 taškų (7/11 dvitaškių, 3/5 tritaškių) pelnęs amerikietis Henry Domercantas. Sergejus Monia (3/3 dvitaškių, 3/3 tritaškių, 2/2 baudų, 5 atk. kam.) ir kitas amerikietis Travisas Hansenas įmetė po 17 taškų.

Nuo atsarginių žaidėjų suolelio rungtynes pradėjęs V. Ginevičius per 30 minučių surinko 17 taškų (3/3 dvitaškių, 3/4 tritaškių, 2/3 baudų) ir buvo antras pagal rezultatyvumą "Spartak-Primorje" komandoje. Buvęs žalgirietis taip pat atkovojo 3 bei perėmė vieną kamuolį, atliko rezultatyvų perdavimą, dusyk suklydo ir kartą prasižengė.

Rezultatyviau už lietuvį žaidė tik Stanislavas Makšancevas. Jo sąskaitoje - 21 taškas, 5 atkovoti kamuoliai ir net 11 išprovokuotų pražangų. Vadimas Paninas pelnė 12, Ernestas Bremeris ir Damiras Milkovičius - po 9 taškus.

"Dinamo" (8 pergalės ir 1 pralaimėjimas) turnyro lentelėje užima antrąją vietą, o "Spartak-Primorje" (3 ir 5) ekipa yra devinta.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją