Šiame turnyre dalyvausiantis Šiaulių „Šiaulių“ klubas II konferencijos H grupėje susitiks su „Ušak Sportif“ (Turkija), Krasnojarsko „Jenisej“ (Rusija) bei Minsko „Cmoki“ (Baltarusija) komandomis.

„Tai viena stipriausių grupių. Tiek Rusijos, tiek Turkijos klubai yra stiprūs, o Minsko komandos pajėgumą mes taip pat puikiai žinome. Kaip po burtų traukimo sakė Baltarusijos klubo atstovai – tai „mirtininkų“ grupė“, – pirmais įspūdžiais paaiškėjus varžovams su BNS įspūdžiais dalijosi vyriausiasis „Šiaulių“ ekipos treneris Gediminas Petrauskas.

„Aišku, nemaloni ir ilga kelionė laukia į Krasnojarską, bet ką padarysi – burtai yra burtai ir teks keliauti. Daugiau informacijos ir klubų galimybės paaiškės po komandų komplektacijų. Bet mes neverkiame ir bandysime sėkmingai įveikti grupės varžybų barjerą bei patekti į antrąjį etapą“, - sakė G. Petrauskas.

Į antrąjį varžybų etapą pateks po dvi geriausias grupių komandas.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)