Nuo pirmųjų minučių aikštelėje vyko lygi kova. Lidija Panasiuk puikiai pradėjo rungtynes „Utenos“ gretose, pelnydama 6 iš 8 komandos taškų. Po jos dvitaškio, sužaidus beveik 6 minutes, rezultatas buvo lygus 8:8. Aikštelės šeimininkės po Anos Kirijenko dviejų sėkmingų atakų iš eilės pirmavo 3 taškų persvara, bet kėlinuko pabaigoje po Sakellie Daniels metimo jau uteniškės pirmavo dviejų taškų pranašumu - 14:16.

Antrojo kėlinuko viduryje Ieva Prėskienytė sužaidė sėkmingą atkarpą, o iniciatyvą perėmusi „Sūduva“ atitrūko - 25:20. Viešnioms sumažinus persvarą iki minimumo, Marijampolės komandoje blykstelėjo Ela Briedytė. Prie tolimo metimo pridėjusi dvitaškį, ji labiausiai prisidėjo prie to, kad aikštelės šeimininkės susikrautų 6 taškų pranašumą - 30:24.

Po pertraukos abi komandos krepšį atakavo labai netaikliai.Trečiojo ketvirčio pradžioje įgytą 8 taškų pranašumą „Sūduvai“ išlaikyti pavyko didžiąją jo dalį. S. Daniels vedama „Utena“ didžiulėmis pastangomis ne tik išlygino, bet ir persvėrė rezultatą, likus žaisti 4 minutes - 49:50 po Eglės Jucevičiūtės dvitaškio.

Po minutės pertraukėlės sunkiu „Sūduvai“ metu dar kartą iniciatyvos ėmėsi E. Briedytė. Viena labiausiai patyrusiu Marijampolės komandos krepšininkių pelnė 5 taškus iš eilės, sugrąžindama persvarą savo ekipai. Nusiraminusios aikštelės šeimininkės galingai užbaigė rungtynes, per tris minutes surengdamos septynias sėkmingas atakas iš eilės, o leisdamos varžovėms užbaigti vos vieną ataką.

„Sūduvai“ E. Briedytė pelnė 15, S. Dukate - 12, D. Saurazaitė, R. Milieškienė ir I. Prėskienytė - po 7 taškus.

„Utenai“ S. Daniels įmetė 17 (12 atk. kamuolių), K. Alminaitė - 11 (14 atk. kamuolių), L. Panasiuk - 8 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją