Pirmą kartą klubo istorijoje abonementus galima įsigyti skirtingose tribūnų zonose, juos įsigyti bus patogiau, taip pat pradėtos taikyti nuolaidos.

Priklausomai nuo pasirenkamos vietos, abonementų kaina svyruoja nuo 60 iki 80 eurų. Juos galima įsigyti visuose bilietų platinimo bendrovės „Tiketa“ kasose, internetu ir per mobiliąją „Tiketa“ programėlę. Kaip ir anksčiau, abonementas galios į visas „Juventus“ rungtynes, vykstančias namų arenoje. Net 50 procentų nuolaida pasinaudoti gali moksleiviai, studentai, senjorai ir neįgalūs asmenys.

„Sirgalių palaikymas Utenos arenoje yra itin reikšmingas komandai, tad kasmet stengiamės sudaryti vis palankesnes sąlygas įsigyjant sezono abonementus, – teigė „Juventus“ komandos direktorius Eimantas Skersis. – Šiais metais jų prekybą perkėlėme į interneto erdvę, tad sirgaliams nebereiks derintis prie pardavimų grafiko arenoje. Ryškiausia šio sezono naujovė yra lengvatiniai abonementai. Norime, kad studentai, senjorai ar neįgalieji Utenoje turėtų daugiau pramogų, todėl kviečiame juos įsigyti abonementus lengvatinėmis sąlygomis ir vakarus leisti stebint mylimos komandos rungtynes.“

Anot E. Skersio, dar viena svarbi naujovė yra ta, kad abonementus nuo šio sezono bus galima įsigyti bet kurioje arenos vietoje – net ir naujame galiniame sektoriuje.

„Žinome, kad sirgaliai arenoje turi savo mėgstamiausias vietas, tad dabar visam sezonui jas galės rezervuoti bet kuriame sektoriuje. Tikimės, kad sudarydami itin palankias sąlygas įsigyti abonementus, žengsime didelį žingsnį link to, kad taptume pirmaujančia Lietuvos komanda pagal arenos užpildymą. Palaikymo komandai ypač reikia, juk ne veltui sakoma, kad sirgaliai yra šeštasis žaidėjas aikštelėje“, – pasakojo komandos direktorius.

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) duomenimis, praėjusį čempionatą 2500 žiūrovų talpinanti Utenos arena buvo užpildoma daugiau nei 60 proc. Tai yra antras rezultatas Lietuvoje. Pagal žiūrovų skaičių tūkstančiui miesto gyventojų, „Juventus“ yra trečioje LKL sudaryto sąrašo vietoje.

Praėjusią savaitę klube netrūko naujienų. Išėjus porą metų komandai vadovavusiam A. Sireikai, „Juventus“ naują sezoną pasitiks su nauju vyriausiuoju treneriu 32-ejų metų Gediminu Petrausku. Šiuo metu treneris užsiima komandos formavimo darbais, o pirmas naujienas apie prisijungiančius naujokus klubas žada skelbti visai netrukus.

Taip pat praėjusią savaitę išaiškėjo, kad penktą vietą LKL užėmęs klubas negavo tiesioginio kelialapio į pagrindinį FIBA Čempionų lygos turnyrą ir varžysis atrankos rungtynėse. Tiesa, klubas kovos trečiame atrankos etape ir norėdami patekti į pagrindinį turnyrą, turės nugalėti tik vieną varžovą. Įvyks du komandų susitikimai, o atsakomas mačas bus žaidžiamas Utenoje. Būsimas „Juventus“ varžovas išaiškės liepos 11-ą dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją