Puikiai aikštę matantis D-MO pralaimėtose rungtynėse prieš Finikso „Suns“ (102:117) privertė į save atkreipti dėmesį ne tik dėl to, kad žaidė ilgiausiai (38 min.) ir buvo rezultatyviausias (18 tšk.), bet ir todėl, kad visoje „Rockets“ komandoje atliko daugiausiai rezultatyvių perdavimų (6).

Vienas jų buvo itin įsimintinas – sulaukęs perdavimo lietuvis vienu žingsniu „išmaudė“ varžovą, viena akimi pamatė palei galinę liniją bėgantį Trevorą Arizą ir nežiūrėdamas atliko jam puikų perdavimą pro nugarą.

„Manau, kad viena iš neįvertintų D-MO stiprybių – jo gebėjimas atlikti perdavimus“, – po šio epizodo lietuviu žavėjosi rungtynių komentatorius.

Geriausią savo karjeros sezoną žaidžiantis D. Motiejūnas rungtyniauja po 28 minutes, renka po 11,8 taško, atkovojo po 6 kamuolius ir atlieka po 1,8 perdavimo.

Per paskutinius 10 mačų mūsiškis sėkmingai komandos draugus atrasdavo po 3,1 karto. Geriausiai Lietuvos rinktinės puolėjas asistavo kovo 3 dienos mače prieš Atlantos „Hawks“ klubą. Tąkart D-MO sąskaitoje buvo net 7 rezultatyvūs perdavimai.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)