Klubo rekordininku 28-erių M. Gecevičius tapo ketvirtojo turo čempionato rungtynėse, kurias jo atstovaujama Saragoso „Tecnyconta“ svečiuose 84:87 pralaimėjo Sevilijos „Real Betis“ krepšininkams.

M. Gecevičius šiose rungtynėse per 31 min. pelnė 31 tašką, pataikydamas 8 tritaškius iš 11, 1 dvitaškį iš 2 ir visus 5 baudų metimus.

Iki šiol Saragosos komandos tritaškių rekordininku buvo kroatas Damjanas Rudezas. Jis 2013-2014 m. čempionato rungtynėse pataikė 7 tritaškius iš 8.

Po 6 tritaškius Saragosos komandai yra pataikę Robinas Benzingas, Andresas Miso, Jonas Stefanssonas, Pablo Aguilaras ir Paolo Quinterosas.

Pažymėtina, kad tai nebuvo vienintelis rekordas šiose tritaškių lietumi paženklintose rungtynėse. Sevilijos komandai atstovaujantis kanadietis Aaronas Doornekampas taip pat pataikė 8 tritaškius iš 9 mėginimų. Tokiu būdu jis pakartojo savo klubo rekordą – taip pat 8 tritaškius (iš 9 bandymų) 2015-2016 m. sezone Sevilijos ekipai yra pataikęs Nico Richotti.

Rungtynių akimirkas galite pasižiūrėti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)