„SKM man išties yra toks užsikabinimas, pats trenerio darbas man labai patinka ir išties gerai sekasi. Bet jeigu ir būtų tas NBA, vis tiek po to bet kuriuo atveju grįžčiau į SKM, nes tai yra toks ypatingas dalykas, kur reikia sugrįžti“, - ateities planais dalinosi Ž. Kuodis.

Finalo metu šių metų olimpiniai čempionai Kobe Bryantas ir LeBronas Jamesas rinks savo komandas specialioms varžyboms, vyksiančioms 2013 m. NBA „Žvaigždžių dienoje“ Hjustone (JAV).

Panevėžio kilęs treneris teigė, kad pagrindinė paskata išbandyti savo jėgas šiame turnyre buvo noras vykti į „Žvaigždžių dieną“ Hjustone. Taip pat iškilo ir asmeninis tikslas.

„Dabar esu po sunkios kelio kryžminio raiščio operacijos ir sau noriu įrodyti, kad galiu tai padaryti“.

2011 metais vykusiame „FIBA Europe“ dėjimų į krepšį konkurse Ž. Kuodis užtikrintai iškovojo pirmą vietą ir pateisino savo, kaip oro karaliaus, titulą.

„Tikiuosi, oro karaliaus titulas padės laimėti šio turnyro finalą, nors tas titulas buvo pasiektas dar prieš operaciją. Tačiau dabar labai stengiuosi atsigauti po operacijos ir pasveikti iki NBA „Žvaigždžių dienos“. Jeigu viskas gerai, tai turėčiau atgauti tokią formą, kuri buvo prieš traumą“,- apie pasiruošimą lemiamam iššūkiui kalbėjo Ž. Kuodis.

Vieną kandidatą į finalą išrinks speciali komisija, tuo tarpu kitą – krepšinio aistruoliai. Ž. Kuodis pirmame turnyro rate buvo deleguotas būtent komisijos, kurią sudaro žinomi Lietuvos krepšinio pasaulio atstovai: Mantas Kalnietis, Kęstutis Kemzūra, Linas Kunigėlis bei Linas Kleiza.

„Jeigu pastebėjo, vadinasi, kažko tikisi“, - komisijos pasirinkimą įvertino SKM treneris.

Pasak krepšinio talento, kol kas finale nebuvo galimybės parodyti visų sugebėjimų, todėl, Ž. Kuodžio teigimu, jis jaučiasi šiek tiek silpnesnis, bet yra tikras, kad iki NBA „Žvaigždžių dienos“ spės atsigauti.

„Galiu nustebinti. Turiu tą sprogstamąją jėgą, galiu įspūdingai įdėti į krepšį, kas NBA žiūrovams, manau, patinka. Dalyvavimas NBA „Žvaigždžių dienoje“ – man tai būtų svajonės išsipildymas“,- sako Ž. Kuodis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)