"Didžiuojuosi savo merginomis, kurios po sunkių rungtynių su rusėmis surado jėgų žaisti prieš kietą Prancūzijos rinktinės gynybą, - sakė A.Paulauskas. - Mes nepalūžome, kai varžovės įgijo 14 taškų persvarą. Aš tikrai didžiuojuosi jomis. Net ir pralaimint 20 taškų, negalima pasiduoti. Reikia žaisti toliau, ką mes ir darėme. Sėkmė šiandien lydėjo mus. Jei tiki pergale, sėkmė būna šalia".

"Mes pasižymime tuo, kad niekada nepasiduodame. Manau, kad tai nustebino Prancūzijos komandą. Kovojome iki galo, o jos to nesitikėjo, - sakė Prancūzijoje rungtyniaujanti Lietuvos rinktinės kapitonė Lina Brazdeikytė. - Prancūzija yra stipri komanda, todėl joms pralaimėjimas - didžiulis praradimas. Tuo tarpu mes nejautėme įtampos, ir tai išėjo į naudą".

"Labai sunku paaiškinti, kas atsitiko, - teigė Prancūzijos rinktinės vyriausiasis treneris Jacques Commeresas. - Manėme, kad kontroliuojame žaidimą, tačiau nepataikėme baudos metimų ir labai nervinomės. Nepasiekėme savo tikslo. Esame nusiminę, nes olimpinėse žaidynėse nebus Prancūzijos komandos. Tai kažkas baisaus. Prisiimu visą atsakomybę dėl komandos rezultatų".

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją