Tiesa, A. Bartuška DELFI dar negalėjo pasakyti, ar minėti žaidėjai susižeidė rimtai. Į Lietuvą „Rūdupio“ ekipa grįš naktį iš ketvirtadienio į penktadienį, o po mažiau nei paros Prienų komanda namuose jau turėtų priimti „Šiaulių“ krepšininkus BBL pirmenybėse.

Dvikova su „Šiauliais“ bus paskutinės prieniškių rungtynės šiais metais. Dėl traumos šiame mače dar negalės pasirodyti ir vidurio puolėjas Saulius Kuzminskas.

Primename, kad antradienį vakare „Rūdupis“ Graikijoje po pratęsimo 86:96 nusileido savo tiesioginiams konkurentams dėl vietos antrame Europos taurės turnyro etape „Aris“ krepšininkams ir C grupėje užėmė trečią vietą.

Likimas šioje akistatoje trenerio Virginijaus Šeškaus auklėtiniams nutaisė ne vieną grimasą. Praleidęs aikštėje vos 5 min. susižeidė aukščiausias iš rikiuotėje likusių „Rūdupio“ krepšininkų E. Želionis.

Paskutiniajame ketvirtyje dėl išnaudoto penkių pražangų limito ant atsarginių suolo sėdo vienintelis likęs priekinės linijos žaidėjas Arminas Urbutis bei puolėjas G. Orelikas, kuris dar ir patyrė traumą. Todėl vidurio puolėjo funkcijas V. Šeškus turėjo patikėti 203 cm ūgio Justui Sinicai.

Nepaisant to, lemiamomis akimirkomis sėkmingai aikštės gynybą panaudojęs „Rūdupis“ ketvirto kėlinio pabaigoje turėjo šansą išplėšti pergalę, tačiau neišsaugojo 2 taškų persvaros ir leido graikams išlyginti rezultatą (78:78). Pratęsimo metu aikštėje jau dominavo aukštesni „Aris“ krepšininkai, o prieniškių lazaretą dar spėjo papildyti čiurną susižeidęs G. Kadžiulis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją