C. Suttonas sužaidė 18 NKL čempionato rungtynių ir aikštėje praleisdamas vidutiniškai po 29 minutes pelnydavo po 10,4 taško (55,5 proc. dvitaškiai, 32,6 proc. tritaškiai, 68,8 proc. baudos), sugriebdavo po 4,6 atšokusio kamuolio, atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą ir blokuodavo po 0,8 metimo.

Sėkmingiausiai jis pasirodė rungtynėse su Raseinių „Rasais“, kuriose pelnė 21 tašką ir atkovojo 10 kamuolių.

„Tai labai atletiškas žaidėjas. Calebas labai gerai įsijungia į greitą puolimą, be to mėgsta blokuoti metimus ir pravers mums gynyboje. Be to, matosi, kad jis nori žaisti komandai. Aišku, jam reikės priprasti prie kitokios žaidimo sistemos, bet Calebas yra protingas krepšininkas ir tikiu, kad greitai prisitaikys. Jis mums tikrai padės“, – kktrakai.lt sakė „Trakų“ vyriausiasis treneris Andrius Šležas.

Prieš atvykdamas į Lietuvą C. Suttonas rungtyniavo žemesnėje Prancūzijos lygoje, Jungtinėse Amerikos Valstijose.

C. Suttonas baigė krikščioniškąjį Džadsono universitetą, kuriame rinko vidutiniškai po 5,4 taško.

Lengvo ir sunkaus krašto puolėjo pozicijose galintis rungtyniauti amerikietis su „Trakų“ apranga debiutuos jau artimiausiose NKL čempionato rungtynėse su „Vilniumi“ (penktadienį, 18 val. Vilniuje, Savanorių pr. 28) ir Klaipėdos „Nafta-Universitetu“ (šeštadienį, 16 val. Trakų LOSC salėje).

„Iš pradžių jam nebus lengva, bet savaitgalį jis jau tikrai žais“, – pažymėjo A. Šležas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją