Itin perspektyviu laikyto kroato T. Zubčičiaus karjera profesionaliame krepšinyje nesikosto taip, kaip buvo prognozuota. 2012-ųjų NBA naujokų biržoje 56-uoju numeriu Toronto „Raptors“ pašauktas kroatas pajėgiausioje pasaulio lygoje taip ir nedebiutavo.

„Raptors“ priklausęs žaidėjas kurį laiką rungtyniavo Vilniaus „Lietuvos ryte“ (2013 m.), vėliau karjerą tęsė Zagrebo „Cedevita“ komandoje (2013-2015 m.), o 2015-ųjų vasarą „Raptors“ klubas jį iškeitė į „Thunder“, mainais gaudadamas Luke‘ą Ridnourą ir piniginę kompensaciją.

Visgi persikėlimas į Oklahomos klubo gretas taip pat nebuvo sėkmingas. Kroatas iš karto buvo deleguotas į NBA Plėtojimosi lygą, kur atstovavo „Oklahoma City Blue“, sužaidė 36 rungtynes, pelnė po 7,7 taško ir atkovojo po 4,8 kamuolio per 19,8 min. ant parketo.

Oklahomos klubo vadovų tokie žaidėjo rezultatai Plėtojimosi lygoje netenkino, o ir apskritai patekti į aukštaūgių šiuo metu kupiną „Thunder“ sudėtį kroatui buvo ne itin realu.

Kur gali pasukti kroato karjera, kol kas nėra aišku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją