„Jie išnaudojo savo stipriąsias puses - greitą puolimą, kai varžovai po mūsų klaidų daug įmetė taškų ir kovą dėl atšokusių kamuolių. Jie kartojo nemažai metimų. Tai mes akcentavome prieš rungtynes, bet to nepadarėme. Pabaigoje jie įgavo tokį pranašumą, kuris buvo lemiamas. Po klaidų nei gynyba, nei puolimas neveikė. O, kai gynyba neveikia, sunku ir užpulti“, – po rungtynių kalbėjo Paulius Jankūnas.

„Buvo svarbios rungtynės tiek mums, tiek jiems. Pačioje pradžioje leidome jiems įmesti daug lengvų taškų. Antroje pusėje gynėmės kiek geriau, protingiau ir sustabdėme jų greitas atakas. Poziciniame žaidime nėra jie kažkokie įspūdingi. Daug ką lėmė kova dėl kamuolių“, - rūbinėje sakė Artūras Milaknis.

„Jie buvo agresyvesni tiek gynyboje, tiek puolime. Mums sunku buvo juos stabdyti. Sirgaliai sukūrė nuostabią atmosferą. Tačiau mūsų klaidos gynyboje mus pražudė. Kai tu gyniesi 22-23 sekundes, o po netaiklaus metimo dar neatkovoji kamuolio, žaisti yra be galo sunku“, - po rungtynių sakė Leo Westermannas.

Didžiausios emocijos užvirė rungtynių trečiame kėlinyje, kuriame netruko nepasitenkinimo teisėjų darbu, tarp įsikarščiavusių žaidėjų įvyko susistumdymai, o Š. Jasikevičius buvo arti techninės pražangos.

„Nenoriu komentuoti teisėjų darbo, visi matė rungtynes. Nemanau, kad po tokių pralaimėtų rungtynių rūbinėje yra gera vieta kalbėti apie teisėjus. Gal vyriausiasis treneris arba kapitonas ryžtųsi komentuoti apie juos. Aš nekomentuosiu. Fanai matė ir jūs matėte. Manau, kad kiekvienas gali susidaryti savo nuomonę. Manau ji bus panaši“, - ironiškai apie teisėjavimą trečiame kėlinyje kalbėjo L. Westermannas.

Pralaimėjimas stipriai sumažino žalgiriečių galimybes patekti į išsvajotąjį aštuonetą, tačiau žaidėjai dar nesuruošia dėti brūkšnio sezone.

„Kovosime iki pabaigos. Dar liko tris mačai. Turkai turės labai sunkius mačus. Mes kovosime tol, kol žaisime“, - sakė L. Westermannas.

„Tai buvo kertinės rungtynės, tačiau mes dar kovosime, kol turėsime galimybių. Kovosime ir tada, kai nebeturėsime vilčių patekti toliau. Mes – tokia komanda! Nemanau, kad dings motyvacija“, - sakė A. Milaknis.

„Kol yra bent vienas procentas kovoti dėl pateikimo į kitą etapą, tol turime kovoti“, - trumpai apie kovą dėl aštuntuko komentavo P. Jankūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)