„Tomas buvo pirmas ir paskutinis žaidėjas, kurį nusiunčiau į tą nelemtą Mariupolį, – pažymėjo agentas. – Man tik žmogiškai gaila trenerio Rimo Girskio, kuris prieš svarbias rungtynes liko be kertinio gynėjo“.

„Azovmaš“ nevykdė kontrakto sąlygų. T. Delininkaitis laukė iki paskutinės termino dienos, bet nesulaukė iš klubo ne tik pinigų, bet ir normalaus paaiškinimo. Tada ir priėmėme sprendimą išvykti, nors tai kainavo nemažai nervų, – antradienį „Lietuvos rytui“ aiškino V. Bulotas. - „Azovmaš“ liko išties daug įsiskolinęs, jau nekalbant apie numatytus delspinigius.

Kai Tomas sekmadienį į jo kiemą atvykusiems klubo atstovams pareiškė paliekąs klubą, pajuto didelį psichologinį ir kitokį spaudimą. Kai kurie neva štabo nariai buvo išvis nematyti ir pasėjo baimės, nes tame mieste nutinka įvairių keistų dalykų“.

Tuo metu klubo viceprezidentas Borisas Maleckis bandė visus šunis sukarti ant krepšininko.

„Visada gerbiau lietuvius, bet po tokio niekšingo T. Delininkaičio poelgio mano nuomonė pasikeitė. Tomas viską metė ir pirmadienį rytą netikėtai išskrido, – „Lietuvos rytui“ pasakojo B. Maleckis. – To mano praktikoje dar nebuvo. Tai išdavystė, tikri vyrai taip nesielgia. Pasielgė kaip tikras išgama, įsmeigė mums peilį į nugarą“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją