Garsiausio Izraelio klubo nesėkmės tarptautiniais turnyrais neapsiribojo. „Maccabi“ fiasko patyrė ir nacionalinėse pirmenybėse, kur pusfinalyje nesugebėjo įveikti to paties pavadinimo ekipos iš Rišono.

Ekipos neišgelbėjo nė Žanas Tabakas, sezono viduryje stratego poste pakeitęs Guy Goodesą, todėl jau dabar aišku, kad ateinantį sezoną Eurolygoje rungtyniausianti Tel Avivo ekipa turės naują trenerį.

Izraelio žiniasklaidoje jau spekuliuojama, kas galėtų pakeisti vilčių nepateisinusį kroatą, o tarp galimų pretendentų į stratego postą šmėžuoja ir lietuviškos pavardės.

Kandidatų sąraše figūruoja ir su Kauno „Žalgiriu“ ilgalaikį kontraktą sudaręs Šarūnas Jasikevičius, ir be darbo šiuo metu esantis Rimas Kurtinaitis ir netgi Jonas Kazlauskas, kuris su „Maccabi“ buvo siejamas jau šių metų žiemą.

Taip pat kaip galimi kandidatai užimti „Maccabi“ trenerio postą yra įvardijami italas Andrea Trinchieri ir graikas Georgios Bartzokas, kurį savo klube siekia išlaikyti Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ savininkas Andrejus Vediščevas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)