Už taiklius metimus žiūrovai bus apdovanoti kitais įspūdingais prizais. Dviem krepšinio gerbėjams, pataikiusiems nuo aikštės vidurio, kelionių organizatorius „KIDY Tour“ padovanos po kelialapį dviem asmenims į Antaliją. Laimėtojai galės visą savaitę mėgautis puikiu poilsiu Turkijos kurorto 5 žvaigždučių viešbutyje.

Taiklią ranką pademonstravę žiūrovai turės progą keliauti ir po kitas šalis. „Turkish Airlines“ įsteigė prizą ir suteikė šansą susirinkusiems arenoje laimėti skrydžius į Seišėlius, Dubajų arba Stambulą. Vienas laimingasis ar laimingoji turės net tris progas laimėti prizą. Skrydį į Seišėlius bus galima laimėti pataikius nuo vidurio linijos, atlikus sėkmingą metimą nuo tritaškio bus įteiktas skrydis į Dubajų, nuo baudų metimo linijos – į Stambulą.

„KIDY Tour – Karaliaus Mindaugo taurės“ finalo ketvertas turnyras startuoja jau šeštadienį. Vasario 18-ą dieną pusfinalyje Kauno „Žalgiris“ kausis su Prienų–Birštono „Vytautu“, o Panevėžio „Lietkabelis“ su Utenos „Juventus“. Taip pat laukia ir įspūdingas dėjimų konkursas. Vasario 19-ą dieną paaiškės taurės laimėtojas ir geriausias snaiperis.