„Dar nėra 100 procentų aišku, kad aš žaisiu pagrindinėje komandoje, tačiau greičiausiai tai įvyks, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ sakė Sedekerskis. – Apie tai jau kalbėjomės su klubo vadovais. Jie mane mato lengvojo krašto puolėjo pozicijoje.“

15-os metų į Vitoriją persikėlęs krepšininkas buvo sudaręs ilgailaikį šešerių metų kontraktą pagal formulę „1+2+3“. Šią vasarą klubas nusprendė sutartį pratęsti dar trejiems metams.

Pats krepšininkas nesitikėjo, kad taip greitai bus ant pagrindinės komandos slenksčio.

„Manau, kad tai didelis žingsnis į priekį, bet čia dar tik pradžia ir turėsiu sunkiai dirbti ir įrodyti, kad esu vertas žaisti pagrindinėje komandoje. Taip greitai patekti tikrai nesitikėjau. Praėjusiame sezone gavau daug geros patirties, nes antroje lygoje yra aukštas lygis“, – pripažino krepšininkas.

Praėjusį sezoną „Laboral Kutxa“ komandoje lengvojo krašto poziciją užėmė vengras Adamas Hanga ir latvis Davis Bertanis. Visgi pirmas yra siejamas su „Barcelona“, o antras jau pasirašė sutartį su NBA San Antonijaus „Spurs“ klubu.

Komandoje taip pat neliko gausaus būrio geriausių žaidėjų – Ioannio Bourousio, Dariuso Adamso, Mike‘o Jameso ir Fabieno Causeuro.

Kitą sezoną „Laboral Kutxa“ ir toliau rungtyniaus ne tik Ispanijos pirmenybėse, bet ir Eurolygos turnyre, – rašo „BasketNews.lt“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)