33-ejų metų 188 cm ūgio T. Parkeris „Spurs“ komandai atstovauja nuo 2001-ųjų. Per tą laiką su San Antonijaus ekipa jis keturis kartus tapo NBA čempionu, o 2007 m. buvo išrinktas ir naudingiausiu finalo serijos žaidėju.

„Spurs“ komanda žino, kad aš noriu žaisti iki 38-erių. Tuomet būsių pasiekęs 20 sezonų lygoje – tai mano tikslas. Šis sezonas man bus 15-asis, tačiau aš jaučiuosi sveikas ir pakankamai gerai, kad NBA žaisčiau dar penkerius metus“, – duodamas interviu „Yahoo! Sports“ sakė T. Parkeris.

Praėjusį sezoną prancūzo statistiniai rodikliai lygoje gerokai krito – iki 14,4 taško ir 4,9 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes. Prastesnę asmeninę statistiką įžaidėjas turėjo tik 2002-2003 m. sezone.

„Praėję metai buvo pirmieji karjeroje, kuomet mane kankino įvairios traumos. Tačiau kuomet pasižiūriu į kitus vaikinus – Derricką Rose'ą, Paulą George'ą, Wesley Matthewsą, aš suprantu, kad esu labai laimingas, kad turiu sveiką kūną, kuriuo galiu naudotis ir toliau“, – teigė T. Parkeris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją