„J. Akognonas yra staigus ir greitas, žiūrėsime, kaip jam pavyks įsilieti į ekipą. Per pirmąsias rungtynes iš jo nesitikėčiau stebuklų, bet norėtume, kad jis išlaikytų savo individualų lygį ir būtų produktyvus. Tikiuosi, kad Joshas jau gaus laiko pasireikšti rungtynėse Kaune.

Gynėjas gali rungtyniauti tiek pirmoje, tiek antroje pozicijoje. Dabar krepšinis yra labai įvairiapusis ir nesvarbu, kad Joshas žais su kamuoliu – iš jo tikimės produktyvaus žaidimo tiek puolime, tiek gynyboje“, – T. Pačėso žodžius cituoja oficiali klubo interneto svetainė.

„Lietuvos ryto“ puolėjas Drew Gordonas teigė, kad Vilniaus komanda įgavo gerą sportinę formą, o žaidėjai jaučia pasitikėjimą savo jėgomis.

„Manau, kad Kaune bus geros rungtynės ir nekantriai jų laukiu. Europos taurėje demonstruojame vis solidesnį žaidimą ir tikiuosi, kad išlaikysime tokį lygį ir artėjančiame mače.

Jei palygintume situaciją, kuri buvo prieš pirmąsias komandų rungtynes „Siemens“ arenoje, šįkart mes geriau jaučiame vienas kitą ir greičiau priimame sprendimus aikštėje. Sveikiname prie komandos prisijungus naujoką Joshą Akognoną ir tikimės, jis jau bus pasiruošęs žaisti“, – sakė D. Gordonas.

Anot T. Pačėso, Kauno komanda visada bando pasinaudoti savo privalumu – ilgu žaidėjų suoleliu.

„Manau, kad „Žalgiris“ įgavo labai neblogą sportinę formą ir naudoja didelę krepšininkų rotaciją. Todėl kauniečiai yra pajėgūs žaisti labai intensyviai ir aukštu tempu. Daugelis komandų to neatlaiko, kas nutiko ir mums per pirmąsias rungtynes Vilniuje. Stengsimės tai ištaisyti ir žiūrėsime, kaip bus rungtynių metu.

Dabar yra daugiau susižaidimo ir susiklausymo – mes taip pat pagerinome savo žaidimo kokybę. Atvyko ir naujas įžaidėjas, todėl stengsimės naudoti kuo didesnę rotaciją ir palaikyti aukštą rungtynių tempą“, – sakė T. Pačėsas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)