216 cm ūgio 29-erių metų rusas pastaruosius ketverius metus žaidė Klivlando „Cavaliers“ gretose ir su šia komanda tapo NBA čempionu.

Itin sėkmingai T. Mozgovas žaidė 20014-2015 m. sezone, kuomet turėjo didelį Davido Blatto pasitikėjimą ir per rungtynes vidutiniškai pelnė po 10,6 taško ir sugriebdavo po 6,9 atšokusio kamuolio.

Visgi pastarąjį sezoną jo rolė Klivlande pasikeitė. Rusas vis dažniau sėdėdavo ant atsarginių suolo, per mačą rinko po 6,3 taško, o atkrintamosiose varžybose ant parketo vidutiniškai praleisdavo vos po 6 minutes ir pelnydavo vos po 1,2 taško.

Naujasis T. Mozgovo kontraktas yra toks pat, kokį Toronto „Raptors“ klubas pasirašė su Jonu Valančiūnu. Lietuvis su kanadiečiais taip pat sudarė ketverių metų trukmės 64 mln. JAV dolerių vertės sutartį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)