Prie pagrindinės kauniečių ekipos prisijungė tik praėjusį 2013-2014 metų sezoną, atėjęs į klubą iš dublerių komandos. Anot paties T. Dimšos, asmeninis debiutinis sezonas LKL čempionų gretose nebuvo rožėmis klotas.

„Sezonas buvo labai sudėtingas. Pirmą kartą žaidžiau vyrų krepšinį su vyresniais už save žaidėjais. Keitėsi treneriai… Viskas priklauso nuo tavo darbo per treniruotes. Gerai žaidi treniruočių metu – gausi laiko ir rungtynėse. Vis dėlto, trenerių pasikeitimas sudėtingas dalykas, reikėjo prie to prisitaikyti“, – apie pirmą sezoną pagrindinėje Kauno ekipoje kalbėjo krepšininkas.

Nepaisant klubinio sezono sėkmių bei kluptelėjimų, visas T. Dimšos dėmesys sutelktas į Europos jaunimo krepšinio čempionatą. Atakuojančio gynėjo pozicijoje rungtyniaujančio krepšininko teigimu maloniausia dalis žaidžiant už Lietuvos rinktinę – galimybė susitikti su senais draugais.

„Labai smagu žaisti su visais komandos draugais jaunimo rinktinėje. Turbūt sezonas dublerių „Žalgirio“ komandoje ir žaidimas kartu su dabartiniais rinktinės nariais buvo vienas geriausių karjeroje. Aišku, atmosfera pagrindinėje „Žalgirio“ komandoje yra fantastiška, tačiau rinktinėje esame bendraamžiai“, – komandos atmosferos skirtumus rinktinėje ir Laikinosios sostinės ekipoje lygino T. Dimša.

Dabartiniai dvidešimtmečiai ankstesniuose tarptautiniuose turnyruose yra iškovoję įspūdingų pergalių. 2012-ais metais tuometinė aštuoniolikmečių ekipa tapo Europos vicečempione, o pernai 19-mečiai – pasaulio čempionato prizininkais.

„Važiuodami į kiekvieną čempionatą galvojame tik apie prizines vietas. Nebūtinai koncentruojamės tik į aukso medalius, tačiau šios prabos apdovanojimų mes dar neturime. Manau, svarbiausia iškovoti medalį“, – apie galimus scenarijus Kretoje vyksiančiame čempionate kalbėjo T. Dimša.

Šaltinis
Temos
www.musukrepsinis.lt
www.musukrepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją