Minimalia persvara pergalę iškovojo "Pacers" 85:84 (23:27, 19:12, 22:27, 21:18).

Likus 9,7 sekundės "Wizards" krepšininkas Jaredas Jefferiesas įmetė dvitaškį ir išvedė savo ekipą į priekį 84:83. Nors Eddie Gillas taikliu metimu neatsakė, "Pacers" naujokas Randy Holcombas atkovojo kamuolį puolime ir aidint sirenai pelnė du taškus, leisdamas pergalę švęsti šeimininkams.

Tuo tarpu Stephenas Jacksonas įrodė, jog gali sėkmingai rungtyniauti nugalėtojų komandoje. Praėjusį sezoną buvęs lygos autsaiderės "Atlanta Hawks" lyderis, pirmose kontrolinėse rungtynėse jis prie "Pacers" pergalės per 22 minutes prisidėjo 19 taškų bei 7 atkovotais kamuoliais ir buvo rezultatyviausias komandoje. Beje, 10 taškų S.Jacksonas turėjo jau po pirmųjų 10 rungtynių minučių.

12 taškų nugalėtojams pelnė Davidas Harrisonas (24 minutės), 10 - Fredas Jonesas (26).

"Pacers" rungtyniavo ne pajėgiausios sudėties. Ronas Artestas nerungtyniavo praleidęs dvi treniruotes dėl mamos laidotuvių, Jermaine'as O'Nealas nežaidė dėl kairės kojos sausgyslių patempimo, o Jonathanas Benderis nebuvo su komanda dėl asmeninių priežasčių.

Vašingtono komandai 17 taškų pelnė Brendanas Haywoodas (24), taip pat atkovojęs 7 kamuolius ir blokavęs 4 metimus. Larry Hughesas (24) pridėjo 13, Gilbertas Arrenas (27) - 10.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją