Jaunavedžiai vietoje tradicinių vestuvių pasirinko paprastesnę, tačiau labai jaukią šventę.

„Viskas praėjo tobulai, taip, kaip ir buvome suplanavę. Kadangi nelabai norėjome įprastų didelių vestuvių, tai ir daug planuoti nereikėjo, viskas susidėliojo savaime. Ceremonija vyko santuokos rūmuose, o po jos visus pakvietėme į kavinukę paskanauti torto ir šampano. Vakare su šeima keliavome šventinės vakarienės, tuo tarpu sekmadienį santuoką palaiminome bažnyčioje“, – apie ypatingo savaitgalio akimirkas lmkl.lt pasakojo M. Grigalauskytė.

Pasveikinti jaunavedžių ir palinkėti laimės susirinko buvusios ir esamos LMKL žaidėjos: Kauno „Hoptrans-Sirenų“ įžaidėja Gabrielė Gutkauskaitė, Vengrijoje rungtyniaujanti Eglė Šikšniūtė, Klaipėdos „Fortūnos“ gynėja Agnė Černeckytė.

Monikos ir Modesto meilės istorija – išskirtinė. Galima sakyti, jog gyvenimo meilę lėmė abiejų meilė krepšiniui. Įdomiausia tai, jog pati to nežinodama prie šios meilės istorijos stipriai prisidėjo ir Modesto mama, krepšinio trenerė Ramunė Kumpienė.

„Jei ne krepšinis, galbūt taip ir nebūtume susitikę. Modestas mane jau senokai žinojo, buvo susiradęs mano anketą internete ir parašė, taip ir pradėjome bendrauti. Tuo metu aš mokiausi ir sportavau Vilniuje, tačiau kadangi buvo panaikinta programa man teko skubiai ieškoti kur žaisti ir tęsti mokslus.
Monika Grigalauskytė ir Modestas Kumpys (LMKL nuotr.)

Gavau du pasiūlymus, vienas iš kurių – Klaipėda. Tuo metu uostamiesčio komandą kaip tik treniravo Modesto mama. Ji apie mūsų bendravimą tada nieko nežinojo, o man atvykus žaisti į Klaipėdą ir pradėjome draugauti“, – šypsodamasi prisiminė krepšininkė.

Beje, R. Kumpienė 1999 m. įsteigė Klaipėdos miesto krepšinio klubą „Fortūna“, o būtent Monika padėjo šiai ekipai 2015 m. iškovoti LMKL bronzos medalius. Praėjusiame sezone Lenkijos čempionate rungtyniavusi M. Grigalauskytė neslepia, jog krepšinis padeda ir santykiuose.

„Dėl to viskas dar paprasčiau. Kadangi abu dirbame tokį patį darbą, vienas kitą labai gerai suprantame, nereikia kažkokių pasiaiškinimų apie nuovargį ar nuotaiką. Viskas ir taip savaime suprantama.“

Jau netrukus jaunavedžiai leisis į povestuvinę kelionę, kuri žada būti įspūdinga. Maršrutas skamba taip: Niujorkas – Jamaika – Las Vegasas – San Franciskas.

Prie sveikinimų nuoširdžiai prisideda ir visa Lietuvos moterų krepšinio lyga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)