Išvykos susitikime „Real“ klubas iškovojo pergalę 93:80, o be keitimų žaidęs Sabas pelnė 32 taškus (10/15 dvitaškiai, 2/2 tritaškiai, 6/6 baudos), atkovojo 27 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, 5 kamuolius perėmė ir 5 sykius suklydo.

Anot A. Sabonio, 1994-1995 metų sezonas Ispanijoje jam buvo pats sėkmingiausias. „Real“ komanda buvo labai vieninga, o vidinė atmosfera joje – tiesiog fantastiška.

1994-1995 metais „Real“ triumfavo Eurolygos turnyre, o A. Sabonis buvo išrinktas naudingiausiu Saragosoje vykusio finalo ketverto žaidėju. Pačiame Ispanijos čempionate Madrido klubui sekėsi ne taip gerai. Pusfinalio serijoje „Real“ 2:3 turėjo pripažinti „Barcelona“ krepšininkų pranašumą. Tiesa, pats A. Sabonis buvo išrinktas naudingiausiu lygos sezono krepšininku, - rašo BasketNews.lt.

Ispanijos čempionu su „Real“ A. Sabonis tapo 1993 ir 1994 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)