„Būdami ant parketo nepastebėjome jokios pražangos. Vis dėlto, peržiūrėję vaizdo įrašą suprantame, kad turėjome fiksuoti pražangą puolime. Tai buvo žaidimo elementas, kurio nebuvome matę niekada anksčiau. Turėjome fiksuoti pražangą puolime“, – pareiškė K. Maueris.

Likus žaisti 13 sekundžių D. Waitersas turėjo išsimesti kamuolį iš už šoninės linijos, o jam bandė sutrukdyti M. Ginobili. D. Waitersas, prieš išmesdamas kamuolį, stumtelėjo argentinietį, tačiau arbitrų švilpukai tylėjo.

Po susitikimo pečiais gūžčiojo ir pats M. Ginobili.

„Aš mėginau jį spausti, tačiau varžovas susikūrė erdvės mane nustumdamas. Nežinau, koks sprendimas turėjo būti priimtas, tačiau teisėjai turėjo reaguoti. Bet kuriuo atveju, tai jau nieko nebepakeis, – pažymėjo argentinietis. – Mes vis tiek turėjome progą atlikti lemiamą metimą,bet ja nepasinaudojome.“

Mačas baigėsi „Thunder“ pergale 98:97, o Vakarų konferencijos finalo serijos rezultatas tapo lygus – 1:1.

Kad arbitrai suklydo, viešai kirto ir Los Andželo „Lakers“ ir NBA lygos legenda Magicas Johnsonas.

„Ši pražanga – vienas žioplesnių arbitrų klaidų atkrintamųjų varžybų istorijoje“, – pažymėjo Magicas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)