Klysti marijampolietės jau nebeturi teisės, nes antro šanso nenebus. „Sūduvos" komandos vyr. treneris Rimvydas Samulėnas teigė, jog pastarosiose dvejose rungtynėse jo vadovaujama komanda prastai gynėsi ir nebuvo nusiteikusi psichologiškai.

„Labai šlubavo mūsų gynyba ir didelę reikšmę turėjo psichologija. Baimė pralaimėti rungtynes, bijojimas padaryti klaidas – tai atsiliepė rezultatui“,– sakė R. Samulėnas.

„Sūduvos“ strategas sutiko, jog „Sūduva“ tikrai gali žaisti prieš „Hoptrans-Sirenas“, tai parodė ketvirtasis kėlinys trečiosiose LMKL finalo rungytnėse.

„Jeigu tris kėlinius žaidžiam prastai, o ketvirtą kėlinį sužaidžiam taip, kaip mes visą laiką žaidžiam, tai nuteikia optimistiškai. Gal merginos neišsikrauna per pirmus kėlinius, bet manau, kad šeštadienį jos turėtų išsikrauti per visus keturis kėlinius“,– teigė Samulėnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)