Pasirašius sutartį su 52-ejų metų treneriu, klubas pradėjo braižyti ir būsimojo sezono kontūrus bei lipdyti naują komandą.

„Buvome susirinkę į klubo valdybos posėdį ir nusprendėme pratęsti sutartį su treneriu R. Samulėnu. Nurimus emocijoms ir išanalizavus visą sezoną, galima teigti, jog rezultatai – geri. Todėl nematome prasmės keisti strategą. Nors ir neiškovojome pagrindinio trofėjaus, visgi LKF ir BWBL titulai yra mūsų rankose.

Sieksime išlaikyti komandos branduolį, norime, jog „Sūduvos“ komandoje žaistų tik tos žaidėjos, kurios pasiryžusios atiduoti visas jėgas už mūsų miestą“, – teigė klubo direktorius Deividas Jurkša.

R. Samulėno treniruojama „Sūduva“ 2015-2016 metų sezono iškovojo du titulus iš trijų galimų. „Sūduva“ tapo Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) ir Baltijos moterų krepšinio lygos (BWBL) čempionėmis, o Lietuvos moterų krepšinio lygoje (LMKL) iškovojo sidabro medalius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją