30-metė krepšininkė šią vasarą pateko į pagrindinį Lietuvos moterų krepšinio rinktinės dvyliktuką ir ruoštis su pajėgiausiomis šalies krepšininkėmis išvyko į Kiniją

L. Mikelevičienė į „Sūduvą“ atvyksta po itin sėkmingo sezono Klaipėdos „Fortūnoje“, kur buvo uostamiesčio komandos lyderė.

2016-2017 metų sezone L. Mikelevičienė sužaidė 25-erias rungtynes LMKL čempionate, per kurias vidutiniškai rinko po 16,4 taško ir atkovojo po 5,5 kamuolio.

„Sūduvos“ komandos vadovas Deividas Jurkša atskleidė, jog derybos su krepšininke nebuvo labai lengvos.

„Labai džiaugiamės, jog Lina Mikelevičienė papildė „Sūduvos“ gretas. Neslėpsiu, vyko labai sunkios derybos, nes Lina turi šeimą ir jai nėra paprasta ją palikti. Tačiau jos požiūris į krepšinį ir profesionalų darbą nuteikia labai optimistiškai. Tikiu ir žinau, jog Lina padės mums siekti gerų rezultatų“, - krepšininkės atvykimu džiaugėsi klubo vadovas D. Jurkša.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)