Pirmąsias namų rungtynes šiame sezone žaidę marijampoliečiai nuo pat pradžių kovojo su „Žalgirio-2“ komanda taškas, o po pirmojo kėlinio „Sūduva-Mantinga“ tik 4 taškais. Antrajame kėlinyje įvyko lūžis - marijampoliečiai spurtavo ir susikrovė dviženklę persvarą, o prieš didžiąją pertrauką skirtumas tarp komandų tapo triuškinantis 50:34.

Po didžiosios pertraukos Tomo Masiulio auklėtiniai ir toliau niekaip negalėjo priartėti prie šeimininkų ir sumažinti atsilikimo. Savo ruoštu „Sūduva-Mantinga“ išlaikė aukštą žaidimo tempą bei šventė pirmąją pergalę namuose rezultatu 90:73.

„Sūduva-Mantinga“: E. Šaulys 20 (6/7 trit.), T. Kliučinykas 16, M. Valukonis 13, J. Davniukas 12 (3/4 trit.).

„Žalgiris-2“: L. Birutis 12, I. Sargiūnas 11, J. Švambaris 10, G. Vasiliauskas 9.

Po rungtynių kalbintas „Sūduvos-Mantingos“ vyr. treneris Marius Kiltinavičius liko patenkintas savo komanda.

„Nors ir buvo nesusikalbėjimo gynyboje bei klaidų, puolėme užtikrintai. Klaidos šioje pasiruošimo stadijoje yra normalu, nežiūrint į tai, esu patenkintais visais savo žaidėjais. Tiek kiek prieš sezoną galima pasiruošti, žvelgiant objektyviai, viskas vyko gerai, o kad kažko trūksta, tai visada kažko trūksta, bet šiaip aš esu patenkintas. Visų pirma pas vyrus labai gera nuotaika, teisingas nusiteikimas ir didelis noras. Visi laukia sezono, noriai dirba, atiduoda save, o kai taip – treneris gali būti tik patenkintas“, – teigė Marius Kiltinavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją