„Aš tave myliu, aš taip ilgai vėl laukiau susitikimo su tavimi“, – tokius žodžius L. Jamesas taria rankose laikomai ir bučiuojamai NBA čempionų taurei. Socialiniame tinkle „Instagram“ paties krepšininko patalpintas vaizdo įrašas dar kartą paliudija jo troškimą į Klivlandą pirmą kartą atvežti stipriausios JAV krepšinio komandos titulą.

L. Jamesas po triumfo su „Cavaliers“ apskritai sugrįžo į socialinius tinklus ir pasidalijo emocingu įrašu, nukreiptu prieš savo kritikus.

„Jie kalbėjo, kad tu nesi toks stiprus kaip anksčiau, kad tavo geriausios dienos – praeityje.

Abejojo tavo sprendimais, sugrįžimą į namus palygino su blogiausiu karjeros žingsniu. Kaltino trenerio atleidimu, kalbėjo, kad nieko nenuveiks su Kyrie Irvingu ir Kevinu Love‘u, kalbėjo, kad jis nesugebės iškovoti NBA čempionų žiedų savo gimtajam miestui. Tai mane skaudino, tačiau dabar tai jau nebe mano reikalas“, – ironiškai ir emocingai parašė superžvaigždė, užsiminęs apie tai, kad žmonės jam turėtų išreikšti bent kažkiek pagarbos.

Love you so much!!! #StriveForGreatness #ThisOneIsForTheLand #RWTW

A video posted by LeBron James (@kingjames) on Jun 20, 2016 at 1:42pm PDT

L. Jamesas su „Cavaliers“ jau sugrįžo į Klivlandą, kur komandą pasitiko būriai krepšinio aistruolių. Visgi pastaruoju metu daugiausiai ir džiaugiasi būtent Klivlandas.

JAV žiniasklaidoje vis plačiau kalbama apie tai, kad 203 cm ūgio krepšininkas šią vasarą atsisakys rinktinei padėti Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse.

Nors savo galutinio atsakymo L. Jamesas dar nedavė, JAV krepšinio federacijoje beveik neabejojama, kad šią vasarą puolėjas skirs poilsiui.

Primename, kad padėti nacionalinei komandai Rio de Žaneire atsisakė ir kita NBA finalų superžvaigždė Stephenas Curry. Komandoje nebus ir Russello Wesbtrooko, Chriso Paulo, Anthony Daviso, Blake‘o Griffino ir dar kelių pirmo ryškumo NBA žvaigždžių

Su JAV rinktine L. Jamesas olimpiniu čempionu tapo du kartus – 2008 m. Pekine ir 2012 m. Londone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)