Jau anksčiau K. Bryantas viešai sakė, kad norėtų dalyvauti Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse. Ir panašu, kad durys į jas jam vis dar atviros.

„JAV rinktinės vadovas Jerry Colangelo sakė ESPN, kad Kobe Bryantas išlieka kovoje dėl vietos nacionalinėje komandoje 2016 metų olimpinėms žaidynėms“, – socialiniame tinkle „Twitter“ pranešė žurnalistas Marcas Steinas.

„Lakers“ žvaigždė šiame NBA sezone žaidė visose 13 rungtynių, bet komanda laimėjo vos du kartus. Nors K. Bryantas renka po 15,5 taško, jo pataikymas – tragiškas: tikslą pasiekia vos 30,5% jo mestų metimų.

Jeigu gyva NBA legenda iki sezono pabaigos nepagerins savo sportinės formos, sunku būtų įsivaizduoti, kaip jis galėtų nukonkuruoti tokias žvaigždes kaip LeBronas Jamesas, Carmelo Anthony ar Kevinas Durantas.

Ypač žinant, kad paskutinę vasarą JAV rinktinėje dirbsiantis Mike'as Krzyzewskis vietą dvyliktuke jau yra pažadėjęs Paului George'ui, nes šis į 2014 pasaulio čempionatą nevyko dėl rinktinės stovykloje patirtos sunkios traumos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)