„Žaidėjas parodė nepagarbą ir neprofesionalų požiūrį į savo darbą, todėl buvo nedelsiant išsiųstas į Vilnių. Kai grįšime iš Krasnodaro, spręsime klausimą, ką su juo daryti toliau. Neatmestina galimybė, kad jis bus išnuomotas kitai komandai“, – teigė M. Purlys.

Primename, kad „Lietuvos ryto“ krepšininkai VTB Vieningosios lygos rungtynėse Krasnodare 66:51 nugalėjo „Lokomotiv-Kuban“ ekipą, o ketvirtadienį su ja žais jau Eurolygos turnyro dvikovą.

D. Redikas pirmame mače su rusais žaidė tik 4 sekundes.

Beje, tai - jau ne pirmas incidentas, susijęs su D. Rediku. Prieš dvi savaites gynėjas Utenoje nesusivaldė per LKL susitikimą su vietos „Juventus“ ir puolė į atlapus jam į veidą kamuoliu pataikiusiam Ernestui Ežerskiui. Abu konflikto dalyviai buvo diskvalifikuoti.

Dovydas Redikas

Liko be kino seanso, bet galėjo atsigaivinti baseine

Antrą mačą iš eilės su „Lokomotiv-Kuban“ ekipa žaisiantis „Lietuvos rytas“ į Krasnodarą atvyko dar praėjusį šeštadienį. Po pergalingai susiklosčiusių VTB Vieningosios lygos rungtynių vilniečiai pirmadienį gavo poilsio dieną.

„Gyvename viešbutyje, kuris turi gerą fitneso kompleksą kartu su SPA paslaugomis. Tie, kurie sekmadienį mažiau žaidė, ėjo į treniruoklių salę su fizinio pasirengimo treneriu, kiti atsigavo po rungtynių baseine ir pirtyje. Nuo antradienio dirbame įprastu režimu, rengiame po dvi treniruotes per dieną“, – DELFI pasakojo M. Purlys.

Norėdami prastumti laiką iki ketvirtadienio Eurolygos rungtynių, „Lietuvos ryto“ atstovai ketino prasiblaškyti drauge nueidami į kino teatrą, bet tokių planų vėliau atsisakė ir liko viešbutyje.

„Problema ta, kad visas repertuaras čia įgarsintas rusų kalba, o mūsų komandoje tik kai kurie užsieniečiai ir vyresni lietuviai supranta rusiškai. Be to, čia labai dideli kamščiai, norint kažkur nuvažiuoti, reikėtų valandą praleisti autobuse“, – sakė M. Purlys.

Paklaustas apie artėjančią dvikovą, klubo vadovas neabejojo, kad antrą kartą iš eilės palaužti „Lokomotiv-Kuban“ komandą, kurioje rungtyniauja Simas Jasaitis ir sekmadienio mačą praleidęs Mantas Kalnietis, vilniečiams bus gerokai sudėtingiau.

„Nemanau, kad sekmadienį jie nesistengė ir kaupėsi rungtynėms Eurolygoje. Tiesiog mums pavyko gerai sužaisti, neutralizuoti varžovų puolimą. Tačiau tai nereiškia, kad viskas klostysis taip lengvai ir ketvirtadienį. Rusai gavo šaltą dušą, todėl bus žymiai piktesni ir nenorės sugadinti šventės Krasnodare – juk tai bus pirmos Eurolygos rungtynės šiame mieste per visą istoriją“, – kalbėjo M. Purlys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (197)