Tarp stipriausių Europos komandų vietą turintis „Žalgiris“ į Kauną vėl sukvies visas ryškiausias žemyno krepšinio žvaigždes, tad abonemento įsigijimas – pati pigiausia ir paprasčiausia išeitis viską stebėti iš arti savo akimis!

Vėl džiugins Eurolygos kovos

Gegužės mėnesį tradiciniu finalo ketverto varžybomis pasibaigęs Eurolygos turnyras šį sezoną žiūrovus supažindino su nauju formatu. Iki 16 pajėgiausių komandų optimizuoto čempionato sistema lėmė, kad kiekvienas klubas su savo varžovu susitiko namų ir išvykos aikštelėse. Tai reiškė, kad „Žalgirio“ arenoje apsilankė kiekviena Eurolygos komanda.

Pasiteisinęs formatas nesikeis ir artėjančiame sezone. Eurolygoje vėl rungtyniaus 16 ekipų. Beveik visos jos yra žinomos. Į turnyrą po pertraukos sugrįš Maskvos srities „Khimki“, Malagos „Unicaja“ ir Valensijos „Valencia Basket“ komandos, o Eurolygą paliks Kazanės „Unics“, Stambulo „Galatasaray“ ir Stambulo „Daruššafaka“ ekipos. Paskutiniojo nežinomojo vietą pretenduoja išsaugoti Vokietijos lygos finale pirmaujantis Bambergo „Brose“ klubas.

Kauno „Žalgiris“ yra patekęs į 11 komandų išrinktųjų ratą, kurios su Eurolyga turi ilgalaikes sutartis. Tad „Žalgirio“ arenoje vėl bus galima išvysti Maskvos CSKA, Atėnų „Panathinaikos“ ar Barselonos „FC Barcelona“ ekipas, prieš kurias šiame sezone žalgiriečiai šventė daug įspūdingų emocijų komandai ir žiūrovams atnešusias pergales.

Be Eurolygos rungtynių abonementų savininkai taip pat galės lankytis visose „Žalgirio“ arenoje vyksiančiose Lietuvos krepšinio lygos (LKL) kovose ir jaunimo komandos namų mačuose Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL).

Naujovės ir pramogos

Siekiant tobulinti savo teikiamas paslaugas bei atsižvelgus į klientų poreikius ir rinkos tendencijas startavusi abonementų prekyba pažėrė ir keletą naujovių. Viena iš jų – „Premium“ klubas. Tai atskira erdvė abonementų turėtojams, kurioje bus galima mėgautis rungtynių atmosfera ne tik patogioje sektoriaus vietoje, bet ir prie asmeninio staliuko ar išskirtinio dizaino „lounge“ zonoje.

„Žalgirio“ arenoje atsirado ir daugiau skirtingų zonų („Žaliai-balta“ skirta ištikimiausiems sirgaliams pirmajame aukšte ar „Oranžinė“ – trečiajame aukšte), kurios leis lankytojams pasirinkti sezono abonementus ar bilietus priimtiniausiomis jiems kainomis.

Norintiems išskirtinumo ir daugiau privilegijų, Kauno „Žalgiris“ klubas ir toliau siūlys mėgautis „Audi“ klubo teikiamais privalumais ar įsigyti VIP parketinių kėdžių vietos abonementą.

Verta paminėti, kad įsigyjant „Žalgirio“ sezono abonementą daugumoje sektorių yra sutaupoma daugiau nei 50 procentų nei perkant bilietus į kiekvienas rungtynes atskirai. Taip pat nereikia rūpintis bilieto pirkimu ir sėdimos vietos pasirinkimu, o su sezono abonementu taikomos įvairios nuolaidos komandos partnerių teikiamoms paslaugoms.

Kitą sezoną „Žalgirio“ arenoje ir toliau bus galima nemokamai pasipuošti veidą žalgirietiškomis spalvomis. Lankomumą skatins aktyviausiai rungtynėse besilankantiems sirgaliams skiriamos dovanos, o prieš mačą ar pertraukėlių metu žiūrovai galės išbandyti virtualios realybės pramogas.

Kauno „Žalgirio“ 2016-2017 m. sezono abonementų turėtojai iki liepos 14 dienos turi galimybę pratęsti savo abonementą ir išsaugoti pamėgtą vietą „Žalgirio“ arenoje.

Abonementų prekyba internetu ir „Žalgirio“ arenos kasoje vyks iki rugsėjo 29 dienos, o dėl detalesnės informacijos galima kreiptis telefonu: +370 37 452 459 ir el. paštu: tickets@zalgiris.lt.

Klubo sezono abonementą galima įsigyti ir išsimokėtinai be palūkanų naudojantis „Mokilizingo“ paslauga. Tai padaryti galima atvykus į „Žalgirio“ arenos bilietų kasą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)